0183 – 73 07 14 info@321start.nl

Download de brochure

Het bewegend leren 321Start! lespakket is speciaal ontwikkeld voor kinderen om via fysieke beweging te leren. De combinatie van lesbrieven, ondersteunt met bijpassende spelaanleidingen, zorgt voor concrete doorvertaling van de lesstof van binnen naar buiten. Het pakket bestaat uit maar liefst 54 manieren om op een veelzijdige en verrassende manier buiten bewegend te leren, inclusief een workshop voor een vliegende start! 

In onze brochure ontdek je alles over bewegend leren. Ontdek wat bewegend leren en 321Start! voor jullie kan betekenen. Download het door onderstaand formulier in te vullen.  

Pleincheck

Wil je weten of en hoe 321Start! op jouw schoolplein past? Vraag dan de pleincheck aan! We komen langs om je wensen van het schoolplein en bewegend leren te bespreken. Hierdoor past 321Start! altijd bij de school en schoolplein. En is het schoolplein aan een opfrisbeurt toe? Dan nemen we, in samenwerking met BOERplay, het herinrichtingstraject voor onze rekening. In 8 eenvoudige stappen laten we zien zien hoe we samen een mooi, uitdagend schoolplein realiseren.

Download onze brochure

321Start!