Over 321Start!

321Start! is een samenwerking tussen
3 partijen met elk hun expertise op hun
eigen vlak, die geloven in bewegend
leren en wat dit voor leerkracht en
leerling kan betekenen!

BOERplay

BOERplay is inrichter van de openbare ruimte, zoals schoolpleinen met meer dan 65 jaar ervaring. Een goed ingericht schoolplein draagt bij aan betere leerprestaties en een leuke schooltijd voor kinderen.

JufJuf

JufJuf geeft lessen in de vorm van bewegend leren en heeft hierdoor vanuit de praktijk gezien wat bewegend leren kan betekenen voor zowel het kind als het leerresultaat.

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij biedt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en  enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld.

Nieuws

Buitenles met de onderbouw

Getallen oefenen met de onderbouw op het schoolplein. Ga ook met je klas naar buiten en maak van iedere dag een buitenlesdag! Leren door te bewegen is leuk, leerzaam en gezond. En waar kan dit beter dan buiten? Bewegend leren wordt makkelijk met de buitenlessen van 321Start!, een samenwerking van BOERplay. Jufjuf en Uitgeverij Zwijsen.

321Start! op AVS congres 15 maart 2019

321Start! geeft op het AVS congres een workshop over bewegend leren. Met actief, krachtig, bewegend onderwijs, behaal je hogere resultaten en creëer je meer betrokkenheid en plezier in leren. Met bewegend onderwijs komt ieder kind tot zijn recht. Kinderen willen...