Over 321Start!

321Start! is een samenwerking tussen
3 partijen met elk hun expertise op hun
eigen vlak, die geloven in bewegend
leren en wat dit voor leerkracht en
leerling kan betekenen!

BOERplay

BOERplay is inrichter van de openbare ruimte, zoals schoolpleinen met meer dan 65 jaar ervaring. Een goed ingericht schoolplein draagt bij aan betere leerprestaties en een leuke schooltijd voor kinderen.

JufJuf

JufJuf geeft lessen in de vorm van bewegend leren en heeft hierdoor vanuit de praktijk gezien wat bewegend leren kan betekenen voor zowel het kind als het leerresultaat.

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij biedt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en  enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld.

Nieuws

Winactie NOT 2023

Winactie NOT 2023

Winnaar bekend van de workshop bewegend leren. Op de vakbeurs NOT - Nationale Onderwijstentoonstelling 2023 kon je je gegevens achterlaten om kans te maken op het winnen van een workshop bewegend leren.  321 Start! is een methode-onafhankelijk lespakket en ondersteunt...

Norm bewegingsonderwijs verandert in 2023

Norm bewegingsonderwijs verandert in 2023

Vanaf schooljaar 2023-2024 zijn basisscholen verplicht om 90 minuten bewegingsonderwijs per week aan te bieden. Er zijn scholen die niet voldoende beschikbaarheid hebben in gymaccommodaties of vanwege afstand tot externe locaties niet aan deze verplichting kunnen (gaan) voldoen. Het schoolplein en omringende buitenruimte bieden dan mogelijkheden tot het bijdragen aan (een deel van) deze eis. Vraag vandaag nog een pleincheck aan voor jullie schoolplein en buitenruimte!

321Start! op de NOT2023

321Start! op de NOT2023

24 t/m 28 januari 2023 staan wij op de NOT. Meld je gratis aan met onze registratielink.

321Start!