Over 321Start!

321Start! is een samenwerking tussen
3 partijen met elk hun expertise op hun
eigen vlak, die geloven in bewegend
leren en wat dit voor leerkracht en
leerling kan betekenen!

BOERplay

BOERplay is inrichter van de openbare ruimte, zoals schoolpleinen met meer dan 65 jaar ervaring. Een goed ingericht schoolplein draagt bij aan betere leerprestaties en een leuke schooltijd voor kinderen.

JufJuf

JufJuf geeft lessen in de vorm van bewegend leren en heeft hierdoor vanuit de praktijk gezien wat bewegend leren kan betekenen voor zowel het kind als het leerresultaat.

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij biedt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en  enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld.

Nieuws

“Laat kinderen springend sommetjes maken.”

De oproep van zowel de Nederlandse Sportraad als onderzoekers is duidelijk: kinderen moeten meer in beweging komen! Maak bewegen onderdeel van het onderwijsprogramma en werk zo aan betere leerprestaties en toename van aandacht en concentratie tijdens de lessen die...

Engelse les: leenwoorden

Engelse woorden leren met de bovenbouw. Hoe schreef je het ook al weer? Ga ook met je klas naar buiten en maak van iedere dag een #buitenlesdag! Leren door te bewegen is leuk, leerzaam en gezond. En waar kan dit beter dan buiten? Bewegend leren wordt makkelijk met de...

Buitenles met de onderbouw

Getallen oefenen met de onderbouw op het schoolplein. Ga ook met je klas naar buiten en maak van iedere dag een buitenlesdag! Leren door te bewegen is leuk, leerzaam en gezond. En waar kan dit beter dan buiten? Bewegend leren wordt makkelijk met de buitenlessen van 321Start!, een samenwerking van BOERplay. Jufjuf en Uitgeverij Zwijsen.