0183 – 73 07 14 info@321start.nl

Over 321Start!

321Start! is een samenwerking tussen
3 partijen met elk hun expertise op hun
eigen vlak, die geloven in bewegend
leren en wat dit voor leerkracht en
leerling kan betekenen!

BOERplay

BOERplay is inrichter van de openbare ruimte, zoals schoolpleinen met meer dan 65 jaar ervaring. Een goed ingericht schoolplein draagt bij aan betere leerprestaties en een leuke schooltijd voor kinderen.

JufJuf

JufJuf geeft lessen in de vorm van bewegend leren en heeft hierdoor vanuit de praktijk gezien wat bewegend leren kan betekenen voor zowel het kind als het leerresultaat.

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij biedt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en  enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld.

Nieuws

Van traditionele lesdag naar dynamische schooldag

Van traditionele lesdag naar dynamische schooldag

Bewegen wordt steeds belangrijker. Niet alleen na schooltijd, maar ook onder schooltijd zoals tijdens de gymlessen en de pauzes, wordt hier meer en meer aandacht aan besteed. Niet voor niets is de beweegnorm vanaf dit schooljaar aangepast. Zitten is inmiddels...

Slalomleren

Slalomleren

Bewegend leren wordt de nieuwe norm worden op de Nederlandse basisscholen. Een van de vaste spelaanleidingen uit het 321Start! lespakket is het slalomleren.

Nieuwsbrief 321Start! | Oktober 2023

Nieuwsbrief 321Start! | Oktober 2023

Onze nieuwsbrief is weer verzonden. In deze editie hebben we het over: De spelaanleiding het 100-veld Het onderzoek naar de visie op en ervaring met bewegend leren De 321Start! bewegend leren workshop en hoe je deze kunt winnen Lees de nieuwsbrief Wil je onze...

321Start!