0183 – 73 07 14 info@321start.nl

Winnaar bekend van de workshop bewegend leren.

Op de vakbeurs NOT – Nationale Onderwijstentoonstelling 2023 kon je je gegevens achterlaten om kans te maken op het winnen van een workshop bewegend leren.  321 Start! is een methode-onafhankelijk lespakket en ondersteunt de kerndoelen van het primair onderwijs, stimuleert cognitieve functies, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. De winnaar van deze actie is: Basisschool De Hoeksteen in Maurik. Van harte gefeliciteerd!! De workshop zal worden verzorgd door Rietje Goosen-de Wild.

Wijs-met-je-pleincheck

Vergroenen of verblauwen, herinrichten, bewegend leren, natuurlijk spelen, fantasierijk spelen, verdeling in onder- en bovenbouw, uitdaging voor ieder kind, multifunctioneel gebruik van de ruimte, hergebruik van materialen.
Een greep uit een aantal wensen die voortkomen uit een pleinscan. Geen schoolplein is hetzelfde. Daarom is de eerste stap bij schoolpleininrichting dat we met een betrokken team kijken naar waar de wensen, kansen en mogelijkheden liggen van het plein. In 8 eenvoudige stappen nemen we je mee naar een nieuw schoolplein! Wil je ook advies op maat? In 8 eenvoudige stappen laten we zien zien hoe we we dit samen realiseren. Het resultaat? Een ingericht schoolplein voor rauwers, douwers, bouwers en schouwers, alle leeftijden en met unieke speelwaarden. Vraag de wijs-met-je-pleincheck aan!

321Start!